top of page

- om kreative prosesser
- om visuelle dagbøker

- om digitale kollasjer

- om skissebøker

- om å utvikle sitt eget uttrykk

  • b-facebook
  • Pinterest Black Round
  • LinkedIn Black Round

INSPIRASJON

Book by its cover

The Jealous Curator

Svein Nyhus: Bildebokskolen

Brainpickings

Sketchbookproject

Redfoxpress

 

 

 

LARS HENKEL´s digitale kollasjer


Jeg er skikkelig fasinert av kollasjene til den tyske illustratøren Lars Henkel (1973). Det er noe med den røffe og noen ganger sarte streken, det er noe med penselstrøkene, det er noe med fargebruken og hvordan han kombinerer foto og tegning..

Disse bildene, det er som om de forteller sine egne historier. Jeg blir nyskjerrig og vil gjerne vite mer om dem og om Lars Henkel. Hva inspireres han av? Hva driver ham?

Lars Henkel jobber med digitale kollasjer i photoshop. Han har høstet mye annerkjennelse internasjonalt, og arbeidene hans er gjengitt i flere kjente magasiner og bøker i tillegg til cd cover og snowboard. Her kan du se mer av arbeidene hans: https://www.behance.net/larshenkel Her er hans hjemmeside: http://www.larshenkel.com/Portfolio_Lars_Henkel/Home.html


bottom of page