- om kreative prosesser
- om å jobbe med visuelle dagbøker

- om digitale kollasjer

- om skissebøker

- om å utforske og utvikle sitt eget uttrykk

  • b-facebook
  • Pinterest Black Round
  • LinkedIn Black Round

Cathrine Brandt

T: +47 971 81 888

 

Bergerveien 52

1459 Nesodden

 

cathrine@brandtdesign.no

www.brandtdesign.no

 

LARS HENKEL´s digitale kollasjer


Jeg er skikkelig fasinert av kollasjene til den tyske illustratøren Lars Henkel (1973). Det er noe med den røffe og noen ganger sarte streken, det er noe med penselstrøkene, det er noe med fargebruken og hvordan han kombinerer foto og tegning..

Disse bildene, det er som om de forteller sine egne historier. Jeg blir nyskjerrig og vil gjerne vite mer om dem og om Lars Henkel. Hva inspireres han av? Hva driver ham?

Lars Henkel jobber med digitale kollasjer i photoshop. Han har høstet mye annerkjennelse internasjonalt, og arbeidene hans er gjengitt i flere kjente magasiner og bøker i tillegg til cd cover og snowboard. Her kan du se mer av arbeidene hans: https://www.behance.net/larshenkel Her er hans hjemmeside: http://www.larshenkel.com/Portfolio_Lars_Henkel/Home.html


© 2014 Kreativ Dagbok, Cathrine Brandt