- om kreative prosesser
- om å jobbe med visuelle dagbøker

- om digitale kollasjer

- om skissebøker

- om å utforske og utvikle sitt eget uttrykk

  • b-facebook
  • Pinterest Black Round
  • LinkedIn Black Round

Cathrine Brandt

T: +47 971 81 888

 

Bergerveien 52

1459 Nesodden

 

cathrine@brandtdesign.no

www.brandtdesign.no

 

“It is an awesome thing to comprehend that what a human being dreams and imagines can be realized.”  - Vanna Bonta

​​​​

En kreativ dagbok - Portalen inn til uforløste drømmer og ideer, skisseprosesser og dagbokskriverier. Streker og spor etter levd liv...
 

I en kreativ dagbok er det selve prosessen som er det vesentlige. Den blir til et rom for å foredle tanker, ideer og følelser, ved å gi dem visuelle uttrykk - å GI DEM FORM.
 

I mitt arbeid som designer syntes jeg alltid skissefasen er morsomst, mens alt er åpent og mulig. Den samme innstillingen har jeg til andres skissebøker. Når jeg ser de ferdige arbeidene deres blir jeg nyskjerrig på skissene og får lyst til å oppleve prosessen!

 

På denne bloggen ønsker jeg å dele videre ting som jeg selv inspireres av. Dyktige utøvere, deres motivasjon, tips og prosesser. For meg er de gode coacher og veiledere.

 

Den prisbelønte illustratøren Svein Nyhus deler raust av sin kunnskap og sine prosesser. Han har til og med laget en egen bildebokskole. Se her: Svein Nyhus blogg

 

Vet du forresten at Nasjonalmuseet har arkivert skissebøkene til mange kjente norske kunstnere? Se samlingen her:

- og en annen vidunderlig ting er et eget museum for skissebøker i Brooklyn, New York med mer enn 41.000 skissebøker fra deltagere i over 130 land. Du kan til og med være med på prosjektet selv.
Les mer her: .https://brooklynartlibrary.org/.


© 2014 Kreativ Dagbok, Cathrine Brandt